Variable speed playback sometimes doesn't start correctly on 4.4

Ostratego
Posts: 4
Joined: Sun Dec 18, 2016 4:34 pm

Variable speed playback sometimes doesn't start correctly on 4.4

Postby Ostratego » Wed Jun 07, 2017 5:24 pm

Podkicker pro is set to play podcasts at 2x speed. When I start the player from the bluetooth play button or through an app that works behind the lock screen, playback is at 1x dispite what the player tells me.

I'm using the latest podkicker pro on kitkat.

Is there anything you can do for me? Do I have to roll back the app?

Jubkig
Posts: 4
Joined: Tue May 09, 2017 1:36 pm

Re: Variable speed playback sometimes doesn't start correctly on 4.4

Postby Jubkig » Thu Jun 08, 2017 5:30 pm

I have the same problem with the last 2 updates.

Shrumptheorc
Posts: 2
Joined: Sun Jun 18, 2017 11:13 pm

Re: Variable speed playback sometimes doesn't start correctly on 4.4

Postby Shrumptheorc » Sun Jun 18, 2017 11:17 pm

Same but it's any time I resume an episode from either lock screen or with app open. I have to reset playback speed and turn up speed again.

Using Pixel XT running Android 7.1.2

Jubkig
Posts: 4
Joined: Tue May 09, 2017 1:36 pm

Re: Variable speed playback sometimes doesn't start correctly on 4.4

Postby Jubkig » Tue Sep 19, 2017 2:58 pm

I'm just bumping this as I now have a new phone running Android 7 (previously 5) and it still has exactly this problem. The latest Podkicker update doesn't help.


Return to “Bugs & Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests